Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe

Okányi Újság Február

2009.02.09

Elérkezett a február lassan tavaszodik is és egyre több időt tölthetünk a friss levegőn s apránként felpezsdül a sportélet is községünkben. Megkezdődött a felkészülés a tavaszi szezonra és lassan befejeződik a teremlabdarúgó bajnokság.
Nézzük sorban.
A teremlabdarúgó bajnokság a fináléjába érkezett és amint januárban említettem érvényesült a papírforma, a bajnokságból ugyan még hátra van három forduló, de a SIROKKÓ csapata már behozhatatlan előnyre tett szert és megnyerte a tornát mivel a GESZTI ÁSZOK csapatát a rendezők kizárták kettő kihagyott mérkőzés miatt.
A szeghalmi csapat győzelme teljesen megérdemelt ugyanis Ők rúgták eddig a legtöbb gólt, 67-et és a legkevesebbet is a SIROKKÓ kapta pontosan 12-t.
A gólkirályi címért hatalmas csata alakult ki. Jelenleg az élen áll Turbucz J. a KROÁCIA ZÁGRÁB csapatából 24-góllal, a második helyen Precup S. a ZERIND SC-ből 23 góllal és még szintén beleszólhat a versenybe Novák R. a SIROKKÓ-bol és Laksteter J. a DERI kft-ből 22-22 góllal.
Tehát izgalmas utolsó három forduló előtt állunk és még a dobogós helyek (2.-3.) sem dőltek el.
Szintén a teremben kezdte meg a felkészülést felnőtt és az ifjúsági csapat is.
Az edzések futó részét a szabadban végzik a játékosok, de utána a teremben folytatódik a gyakorlás. Az ifjúsági csapat régi-új edzője Király Endre lett.
A felnőttek már túl vannak két felkészülési mérkőzésen is. Mindkét alkalommal magasabban jegyzett ellenféllel mérkőzött meg a csapat. Január 31-én Füzesgyarmaton szenvedett vereséget 5-2 Arányban. Az okányi gólok szerzője:Kovács Gy., Lele I.
Február 7-én egy vésztői vegyes (=sok ifistával feltöltött felnőtt csapat) csapattal játszottak a fiúk és egy rendkívül szeles délelőttön 1-2 arányban maradtak alul a több kulcsemberét nélkülöző vendégekkel szemben. A hazai gólszerző: a játékos-edző Boruzs Péter.
Az eddigi két mérkőzés a közönség számára kevésbé volt élvezhető de minden bizonnyal az edzőknek nem is ez volt a legfontosabb…
A felkészülés tovább folytatódik, és láthatjuk még a csapatot otthon is játszani a felkészülés során február 21-én az Okány - Nagyzerind (Románia) mérkőzésen ezen kívül még február 14-én Szeghalom – Okány és február 28-án Kötegyán – Okány felkészülési mérkőzésekre kerül sor. Tavaszi szezon kezdete csapatunk számára március 8-a Kevermes ellen idegenben.
Az ifjúsági csapatnak eddig kettő felkészülési mérkőzése van lekötve, február 15-én Zsadányban lépnek pályára a fiatalok majd egy hét múlva 22-én, hazai pályán fogadják a vésztői ifjúsági csapatot.
A bajnokságról további információ: http://bekesmegyefoci.mconet.biz/

 

!Lap tetejére klikk ide!

 

Hozzászólások

Hozzászólás megtekintése

Hozzászólások megtekintése

Nincs új bejegyzés.